Corona Update

Zoals in alle tijden van het jaar heeft iedereen een auto nodig en daarom proberen wij op de meest inventieve manieren onze klanten toch volledig te kunnen voorzien en starten een Corona aankoop procedure. Wij vragen uw begrip voor deze Corona aankoop procedure en staan 7 dagen per week voor u klaar om al uw vragen over onze occasions te beantwoorden. Uiteraard gaat voor ons de verkoop gewoon door ook op dezelfde manier zoals wij dit normaliter in onze showroom doen eerlijk & oprecht. Zoals degene die al eerder bij ons aangekocht hebben dit ook weten. Mits anders aangegeven kunt u ervan uitgaan dat al onze auto's zich in één hele nette staat bevinden. Dat wil zeggen: Netjes en verzorgd, zowel technisch als optisch. De verkoop gaat op het moment in 3 eenvoudige stappen. Als er na deze stappen nog vragen zijn bel ons dan voor aanvullende informatie.
Telefoonnummer: 0571-280111
06-20835291
[email protected]

Stap 1: Oriënteren gaat vanuit huis op de bank via Marktplaats, Autoscout24, AutoTrader, Gaspedaal of uw andere favoriete websites, zoals natuurlijk in de meeste gevallen ook altijd al zo was in deze moderne tijd. Wij proberen u d.m.v. de nieuwste technologieën vooraf een duidelijk beeld te geven over de auto waarin u interesse heeft. Elke auto staat online met een uitgebreide foto rapportage zoals u normaal ook van ons gewend bent. Naar wens kunnen wij u van meer foto's of eventueel filmpjes voorzien. U kunt ons ook via de mail of WhatsApp al uw vragen stellen. [email protected] of WhatApp naar: 06-20835291 maar ook bieden wij op afspraak een live Facetime gesprek aan zodat u live beelden heeft en tegelijkertijd al uw vragen kunt stellen over de desbetreffende occasion waarin u interesse hebt, ook voor de inruil auto kunnen wij natuurlijk andersom hetzelfde doen en zo de inruilprijs bespreken.

Stap 2: Als alles voor u naar wens is kunnen wij overgaan tot aankoop. Bij aankoop in de showroom maken wij altijd duidelijke afspraken en dit zullen wij natuurlijk in dit geval ook doen. Wij stellen een verkoopovereenkomst op en verzoeken u om een aanbetaling zoals dit normaal in de showroom ook de gang van zaken is. Na het ontvangen van de verkoop overeenkomst en aanbetaling gaan wij direct aan de slag met het gereed maken van uw nieuwe auto in onze werkplaats. Deze mag immers gewoon geopend blijven en voldoet aan de voorwaarden zoals het RIVM deze heeft gesteld. Onze werkplaats is dan ook corona proof.

Stap 3: Zodra de auto gereed is nemen wij contact met u op voor het inplannen van de aflevering. Wij zullen de auto bij u thuis afleveren met transport zodat de eventueele inruil auto door ons kan worden mee terug genomen. In een normale buiten het corona virus omstreven wij er uiteraard naar om alles te doen zoals het hoort, dus zeker ook nu in deze corona tijd. Want dat is natuurlijk het meest belangrijke bij het aankopen van een nieuwe auto, het moet goed zijn? Maakt u zich over de rest betaling geen zorgen, dit gebeurd pas bij aflevering op deze manier is er voor u als klant geen enkel risico en wordt het aankopen van een nieuwe gebruikte auto nog gemakkelijker. Vervolgens alleen nog maar genieten van een mooi uitzicht op de oprit! Zodra deze corona periode over is en zoals vanouds nodigen wij u alsnog uit in onze showroom om eens gezellig onder het genot van een kopje koffie een leuk gesprek aan te gaan wij hopen op uw begrip en vertrouwen in deze moeilijke tijd en staan graag voor u klaar.